Over ons

Wie zijn wij:

De online winkel www.protect-defend.nl is gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen en overlevingsartikelen en is onderdeel van het bedrijf Beveiligingswereld Meijer.

Het moederbedrijf Beveiligingswereld Meijer levert al sinds 2005 een groot assortiment aan kleding en uitrusting voor de beveiligingsmarkt, politie, penitentiaire inrichtingen (gevangenissen), stadswachten en aan de gewone burger welke interesse of behoefte heeft in deze artikelen.

Via onze website kunt u 24 uur per dag 7 dagen in de week uw bestelling plaatsen.

Het bedrijf Beveiligingswereld Meijer is tezamen met de hoofdwebsite www.private-security.nl opgericht in 2005 met als doel goede kwalitatieve en betaalbare kleding en uitrusting leveren en daarmee een onderscheid te maken in de producten welke door concullega's worden aangeboden.

Door de veranderende en verhardende maatschappij is de vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen enorm gestegen. Door deze vraag hebben wij besloten om een aparte online winkel te maken voor deze producten.

Waar staan wij voor?
Door het verkopen van onderscheidende producten tegen een goede prijs en kwaliteitverhouding en et als belangrijke opdracht de tevredenheid van u als klant.

Wij trachten dan ook een goede service en informatievoorziening te geven aan onze klanten. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht dan horen wij deze graag. Zonder het advies en de wensen van onze klanten hebben wij ons bedrijf niet sinds 2005 kunnen maken tot wat het nu is.


ONZE OVERIGE WINKELS & WEBSHOPS:


www.commando-equipment.nl

Commando-equipment.nl

Voor al uw militaire & camouflage uitrusting en kleding


www.private-security.nl

Beveiligingswereld Meijer

Voor al uw beveiliging en politiekleding / uitrusting.

www.ja-consultancy.nl


JA Consultancy & Business

Ook voor advies op het gebied van marketing en andere gerelateerd bedrijfsadvies bent u bij ons aan
het juiste adres