Ruilen & Retourneren


Bedenktijd/retour

Wij als team van Protect-Defend.nl doen er alles aan om u via onze website uitgebreid te informeren over de artikelen. Het kan echter wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden te annuleren.


U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar ons zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk  in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.


Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@protect-defend.nl. U mag/kan hierbij gebruik maken van het Retourneren/ruilen formulier welke u hier kunt aantreffen:

http://www.protect-defend.nl/index.php?route=account/return/add
 

U krijgt dan van ons de benodigde instructies voor het retourneren van het product. Nadat het product in goede orde retour is ontvangen zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen, na aanmelding van uw retour terugstorten.


Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking niet meer bruikbaar zijn om deze weer te verkopen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandelt u het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Product ruilen?


Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@protect-defend.nl. U krijgt dan van ons de benodigde instructies voor het retourneren van het product. De kosten van retour komen voor uw rekening de kosten voorterugzending van het product.  Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.


Te volgen procedure bij het retourneren of ruilen.

Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren. Onvoldoende/niet gefrankeerde pakketten worden geweigerd.

De belangrijkste punten uit de Wet 'Kopen op Afstand' zijn:


 • - Het artikel dient netjes opgevouwen in de onbeschadigde verpakking te worden     
    teruggestuurd. Indien dit niet het geval is dan kan het artikel niet worden geruild.
 • - Het artikel dient ongedragen te zijn m.u.v. passen.
 • - Het pakket dient voorzien te zijn van een naam en ingeval van ruiling ook de  
    gewenste maat.
 • - De te ruilen artikelen, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen na        
    annulering van de bestelling op het bezorgadres, aan ons geretourneerd zijn. De  
    kosten voor het retour zenden zijn voor de klant.


Protect-defend.nl accepteert uitsluitend retourneringen die op de hierboven beschreven wijze zijn aangemeld en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retourneringen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.

De kosten voor het opnieuw opsturen van het te ruilen artikel zijn voor onze rekening.